Goed nieuws voor 'What's New Pussycat?'!

Pianiste Celia García-García, violist Marc Daniel van Biemen en sopraan Bernadeta Astari krijgen onverwacht versterking uit nog onverwachtere hoek. Zojuist is bekend geworden dat ook saxofoniste Femke IJlstra de katers en poezen van deze wereld zal bezingen tijdens What's New Pussycat?. 

Femke IJlstra

Femke IJlstra heeft een indrukwekkende lijst aan ensembles en orkesten op haar naam staan. Ze werkte samen met o.a. Camerata RCO, Calefax, Asko/Schönberg Ensemble en Holland Baroque Society en remplaceerde bij grote orkesten zoals het Koninklijk Concertgebouworkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Ook buitenlandse orkesten weten haar te vinden - ze speelde bijvoorbeeld in Orchestra Teatro Real - Madrid, Anima Eterna - Brugge en het Toronto Symphony Orchestra. 

In What's New Pussycat? laat Femke prachtige solo's horen die geboren zijn uit liefde voor de kat en sluit ze zich aan bij haar duopartner Celia García-García. Als Duo IJlstra-García brengen zij voor de gelegenheid een ode aan de kat. 

Wanneer: 11 en 12 september om 21u Waar: Het Kattenkabinet te Amsterdam