Theatertip: Voyager One

Gisteravond ging de voorstelling Voyager One van Touki Delphine in première op het dak van de Hofbogen in Rotterdam: de perfecte setting voor de communicatie met buitenaards leven. Wie zoekt naar 'eens iets anders' is hier aan het juiste adres: absurditeit, een confrontatie met onszelf en vooral heel veel humor. Maar wie zoekt naar schoonheid zal het ook vinden in Voyager One. Sopraan Bernadeta Astari betoverde het publiek met haar prachtige stem en transformeerde zo nu en dan tot een ware rockster: deze voorstelling is echt een aanrader voor iedereen. Het komt niet vaak voor dat ik na het zien van een 'opera' (dat begrip is nogal rekbaar, leerde deze voorstelling mij) buikpijn heb van het lachen. En als manager van Bernadeta zat ik natuurlijk apetrots te wezen! 

De voorstelling gaat nog een paar keer in Rotterdam en reist dan door naar Oerol en Over het IJ in Amsterdam. Voor alle speeldata zie deze link. Zorg dat je erbij bent! 

Lees hieronder een leuke recensie die vanmorgen verscheen in de theaterkrant: